Floreștenii vor folosi centura Nord pe proprie răspundere

Floreștenii au fost întâmpinați la intrarea pe centura de Nord cu indicatorul: Drum închis circulației publice pe perioada iernii. Acest lucru nu înseamnă că nu mai pot folosi respectiva centură, ci doar că o fac pe propria răspundere. Orice incident rutier nu va putea fi încadrat la accident auto.,

”Legat de Drumul de pe partea de Nord / drum realizat ca drum de exploatatie agricola din fonduri europene, ulterior modernizat – refacut fundatie, asfaltat, marcat, semnalizat, realizat insulite – din bani de la bugetul local. Acolo, la inceputul drumului erau doau indicatoare rutiere, unul de restrictie tonaj, unul de restrictie viteza. Daca se respectau semnele rutiere circulatia era absolut normala. Evident, circulatia cu 70-80km/h era una cu emotii. Reprosuri ca acela nu e drum ci pista de biciclete. Buuun! Apoi, a dat un strop de mazga/zapada si, evident, cu slickuri de vara, rularea a fost una deficitara. Buuun!
Acum a mai aparut un indicator rutier: Drum inchis circulatiei publice pe perioada iernii. Adica, conform legislatiei in vigoare (inclusiv dar nu exclusiv actele normative MDRAP si CNADNR-CNAIR) accesul pe acest drum de exploatatie agricola nu e interzis, dar circulatia se desfasoara in parametrii stipulati de indicator, eventualele evenimentele rutiere nefericite neputand fi incluse la capitolul accidente auto. Evident, administratorul drumului va intretine pe mai departe drumul in cauza”, a fost mesajul transmis de primarul Horia Șulea.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare