Festival de Modă organizat de Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca organizează în data de 16 mai 2018, începând cu ora 20.00, în Sala Transilvania a instituției, Festivalul de Modă al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, eveniment coordonat de Lucian Revnic (referent cultural), care semnează regia artistică.

Parteneri în acest proiect sunt studenții din cadrul UAD Cluj-Napoca, evenimentul urmărind promovarea tinerilor creatori talentați, egalitatea de șanse în rândul tinerilor, implicarea socială a tinerilor.

Festivalul de Modă este un eveniment din calendarul de acțiuni pe anul 2018 al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, pe care l-am inițiat cu ajutorul tinerilor și pentru tineri, mizând pe faptul că se va dovedi un eveniment de succes, atât datorită tematicii atractive, dar și implicării directe a studenților, foarte talentați de altfel, cărora le oferim un spațiu de expunere a creațiilor lor vestimentare. Iar pentru că această industrie creativă are niște nume sonore și în spațiul clujean, am invitat la eveniment câțiva designeri consacrați, modele demne de urmat pentru tinerii creatori aflați la început de carieră ”, a menționat Flavius Milășan, directorul Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Parada modei va fi susținută de trupa de manechine a Agenției EUROMODELS din Cluj-Napoca  și va cuprinde creații vestimentare ale studenților anul III la departamentul fashion design din cadrul Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca – ER Fashion BuY UAD. Creațiile vestimentare ale unor binecunoscuți designeri vor reprezenta cu siguranță atracția serii: LUMINIȚA BALAZS fashion, GINA BUTIUC, ANAMARIA POP, LA DONNA Luxury Fashion Design. Branduri internaționale celebre vor fi de asemenea prezentate în cadrul acestui eveniment: Havaiana, Desigual, Ucron Acrobatics, Active Kid Boys and Girls, Sileo.

Arta vestimentară se îmbină cel mai frumos cu arta muzicală, de aceea va fi prezentă în fața publicului trupa JUMP JAZZ BAND, sub coordonarea inegalabilului său profesor, domnul Ștefan Vannai. Un alt moment muzical, de data aceasta constând în muzică ușoară, va aparține tinerilor soliști Andra Cocian, Nyikita Ciprian și Lazăr Andrei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare