Federația Share se dezice de Primaria Cluj-Napoca

În timp ce primarul municipiului declara luni dimineaţa pentru Realitatea FM în contextul organizării „Jazz in the Park”, un alt proiect pentru Cluj Capitala Europeană a Tineretului că, cităm: „Practic, tot ce se întâmplă în Cluj nu se întâmplă decât cu sprijinul direct sau indirect al Primăriei. Mă deranjează că unii încearcă să ascundă sprijinul Primăriei când au loc anumite evenimente şi mă refer inclusiv la Jazz in the Park. A mai existat un sponsor acolo, care a părut că el a organizat singur întregul eveniment, deşi a contribuit cât Primăria, dar Primăria nu există nicăieri. Pentru corectitudine, e bine să ştie organizatorii că cei care nu îşi vor onora de aici înainte obligaţiile, care sunt prevăzute în contractul pe care îl semnează cu Consiliul Local, ca la fiecare eveniment unde există sprijin financiar al Primăriei şi Consiliului Local să fie menţionat acest lucru, nu li se va mai face decontul şi vor fi exceptaţi de la finanţări ulterioare. E o lipsă de respect pentru banul public. A fost un amendament în Consiliul Local, ca acest lucru să se cunoască, sprijinul financiar al Primăriei şi Consiliului Local acolo unde există”, Federatia Share se dezice de Primaria Cluj-Napoca prin purtatoarea de cuvant Diana Apan. Ea declară că cităm „Primăria Cluj nu este implicată în desfaşurarea concursului pentru evenimentul Nuntă în cer (regulament, proces de selectie etc.). Primaria Cluj Napoca sprijină desfăşurarea evenimentului din 18 iulie, deci nu a concursului.”

Întrebarea noastră rămâne. Unde este incompetenţa ? La cei care organizează sau la cei care urmăresc cheltuirea banului public ? Oare nu este jobul primăriei să aibă grijă ca NIMENI SĂ NU ÎŞI BATĂ JOC de tinerii clujeni care vor să se căsătorească ???

Până una alta „Day 15” este unul dintre proiectele strategice din cadrul programului Capitalei Europene a Tineretului, care a obţinut finanţare din fonduri norvegiene. Pentru acest proiect, finanţarea nerambursabilă este de 34.000 de euro, iar cofinanţarea din partea Primăriei Cluj-Napoca este de 16.000 de euro.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii