Fed Cup

România învinge Cehia în Fed Cup. Emil Boc, lider de galerie

Echipa națională a României a reușit un succes fantastic în Cehia, la Ostrava, în primul tur al Fed Cup by BNP Paribas, impunându-se cu 3-2 în fața campioanei de anul trecut.

Aceasta a fost cea mai valoroasă și frumoasă victorie din istoria tenisului feminin românesc la nivel de echipă națională. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan, cele cinci fete, Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător, și Alina Tecșor, antrenorul, sunt cei care au reușit acest rezultat istoric, echivalent cu o calificare în semifinale, fază a competiției în care întâlnim Franța, în deplasare, în 20 și 21 aprilie.

Simona Halep: “Eu daut tot ce am mai bun de fiecare dată când vin să joc la Fed Cup”

Simona Halep a început cu o mare victorie ziua a doua a întâlnirii de Fed Cup cu Cehia, de la Ostrava, din primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup by BNP Paribas, reușind ca după mai bine de două ore și jumătate de jos să treacă, 6-4, 5-7, 6-4, de nr. 1 din echipa Cehiei, Karolina Pslikova.
A fost un meci estrem de spectaculos între două foste lidere WTA, plin de suspans, gustat din plin de sutele de suporteri români din Ostravar Arena și de milioanele de suporteri români din fața televizoarelor.

“Cred că suporterii români sunt obişnuiţi pentru că mereu am câte un meci tare. A fost greu în teren, a fost o presiune foarte mare. Îmi doream tare mult să câştig meciul pentru ţara noastră şi sunt bucuroasă că am reuşit. De asemenea sunt bucuroasă că am dat de o jucătoare într-o formă extraordinară şi totuşi am câştigat. Chiar dacă a fost în decisiv, dar a fost un meci foarte, foarte bun.

Primarul Emil Boc a fort prezent alături de fete chiar în mijlocul galeriei venită din România.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare