Fată de 14 ani, „cumpărată” de un afacerist clujean de 50 de ani. Mama fetei era de acord cu relația amoroasă, în schimbul unor cadouri

Un bărbat de 50 de ani din Cluj a întreținut timp de un an de zile relații sexuale cu o minoră de numai 14 ani, acesta oferindu-i în schimbul inocenței diverse cadouri.

Mama adolescentei era de acord cu relația celor doi, bărbatul, afacerist, oferindu-i și acesteia multiple atenții, printre care și un apartament.

Dosarul aflat pe rolul instanţei scoate la iveală detalii tulburătoare despre modul în care fata de 14 ani a ajuns să fie sedusă de Mihăiţă Codrianu, bărbatul cu 35 de ani mai mare, care i-a cumpărat cadouri scumpe şi chiar a închiriat un apartament pentru fată, mama sa şi cei doi fraţi ai fetei, notează Adevărul.

Alte două fete, minore şi ele, martore în dosar, au povestit cum bărbatul a încercat să le cucerească şi pe ele prin cadouri scumpe. În plus, fetele au povestit cum, ca să le impresioneze, Codrianu le-a făcut cunoştinţă cu cântăreţul Smiley.

Eleva de 14 ani l-a cunoscut pe bărbatul de 50 de ani prin intermediul unei colege de clasă, care ar fi avut şi ea o relaţie cu Codrianu. Ancheta a scos la iveală că pe fondul tensiunilor din familia minorei, Codrianu le-a luat pe fata de 14 ani, pe mama acesteia şi pe cei doi fraţi ai fetei, de 17 ani şi 8 ani, şi le-a închiriat un apartament în Dej, pentru care plătea 300 de euro lunar. Acolo, bărbatul mergea şi întreţinea relaţii sexuale cu minora de 14 ani, totul petrecându-se cu acordul mamei fetei.

Articolul complet, pe Adevărul.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.