Acasă Social Exclusiv: Tragedie. Un clujean de 25 de ani a murit într-o cabană...

Exclusiv: Tragedie. Un clujean de 25 de ani a murit într-o cabană la Beliș

tudor terec

Tudor Terec se afla de mai multe zile într-o cabană din comuna Beliș împreună cu niște prieteni, unde-și petrecuse revelionul. Ieri în jurul orei 11:00, acestuia i s-a făcut rău și a intrat în baie. Intârziind în mod nepermis de mult, prietenii au intrat la bănuieli și i-au solicitat lui Tudor să deschidă ușa. Acesta, cu un efort uriaș a deschis ușa, după care s-a prăbușit pe un fotoliu. Prietenii lui au sunat de urgență la Smurd și în scurt timp a sosit o salvare de la Huedin și apoi un echipaj Smurd de la Cluj. În ciuda eforturilor susținute ale medicilor, băiatul nu a mai putut fi resuscitat.

Corpul tânărului a fost  adus în vederea autopsiei la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, pentru a se stabili cauza decesului.

Aflată pe holurile IML Cluj-Napoca, mama tânărului a relatat pentru Cluj-Manifest, că acesta suferea de astm și de alte boli, dar de la o vreme refuzase să-și mai ia tratamentul, zicând: „Lăsați-mă să-mi trăiesc viața așa cum știu eu, fiindcă oricum nu o să ating 40 de ani”.

Din declarațiile mamei acestuia, tânărul își înghețase studiile de la UTCN din Cluj-Napoca din anul 3 și intenționa să le reia din toamnă. Terec, trăia din munca la un call-center și din serviciile informatice pe care le făcea unor prieteni și cunoscuți.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version