Exclusiv: Casă mistuită şi bătrân de 83 de ani mort într-un incendiu, la Mociu

pompieri

Un bărbat în vârstă de 83 de ani a murit marţi seară în propria lui locuinţă, din cauza unui incendiu care i-a mistuit, în proporţie de 50 la sută, casa.

După toate aparenţele, Orban Vasile a murit asfixiat cu monoxid de carbon, fiind  fost scos din încăpere lipsit de viaţă de către un tânăr din vecini, cu o uşoară urmă de arsură pe frunte, doar cu câteva secunde înainte de a izbucni flacăra cea mare.

“La faţa locului prima care a sosit a fost poliţia, apoi subsemnatul şi apoi pompierii şi SMURD-ul din Mociu, care au reuşit, în circa o jumătate de oră să stingă focul,” a declarat în exclusivitate pentru ClujManifest primarul comunei Mociu, Horvath Marton.

A sosit şi o echipă de legişti care a transportat cadavrul la IML Cluj , în vederea autopsierii, după ce un procuror a cercetat cazul. Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a fost declanşat de la o sobă defectă sau de la o ţigară a victimei, care a aprins aşternuturile acestuia şi apoi mobilierul. Autorităţile întâmpină deocamdată dificultăţi în aflarea împrejurărilor în care a fost găsită victima, fiindcă tânărul care a scos cadavrul din casa în flăcări este surdomut.

DSC01024

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.