EXCLUSIV. Bebeluş de 5 săptămâni, mort într-un cătun din comuna clujeană Măguri-Răcătău

maguri racatau

Un bebeluş în vârstă de 5 săptămâni, de sex feminin, a murit în noaptea de 5 spre 6 ianuarie a.c. în casa părinţilor săi din cătunul Oţeleşti, situată pe raza comunei Măguri-Răcătău.

Mama fetiţei decedate a declarat autorităţilor că după ce s-a trezit, ca de obicei, în miez de noapte, să-şi alăpteze copilul şi-a dat seama că acesta nu mai respiră. Apoi a anunţat de urgenţă Poliţia. A doua zi, dis de dimineaţă, au coborât împreună cu cadavrul în reşedinţa de comună, de unde un echipaj al IML Cluj l-a ridicat, în vederea autopsierii. Autopsia, care s-a efectuat  miercuri 7 ianuarie, a constatat că micuţa a murit din pricina unei bronhopneumonii acute, netratată la timp.

Medicul de familie din comună, Ioan Mihai Dragomir afirmă că părinţii nu i-au semnalat boala fetiţei dar că, în caz că ar fi fost înştiinţat din timp, ar fi acţionat cu orice preţ ca să o salveze – în ciuda zăpezii, înalte de peste un metru din zonă. “A fost o evoluţie supraacută a unei răceli de care părinţii nu şi-au dat seama, ajungându-se la această tragedie” – a concluzionat acesta. Trupul fetiţei a fost transportat miercuri de către părinţi, în jurul amiezii, la Măguri Răcătău, pentru a fi îngropat creştineşte.    

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.