Exclusiv: Altercație în trafic, soldată cu un nas fracturat și 16 zile de îngrijire medicală pentru un șofer nevinovat

Un conducător auto care se întorcea la Cluj-Napoca din localitatea Răscruci, împreună cu tatăl său, a fost atacat vineri seară cu sălbăticie de către un alt  șofer care îl urmărise până în fața casei sale din cartierul Gruia.  Explică victima, în timp ce aștepta să fie  consultată  de către medici, la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca: „Tocmai coborâsem din mașină și-mi descărcam  bagajele, când m-am trezit că individul aflat într-un Logan  alb, cu număr de Brăila, mi-a blocat calea și  a urlat la mine că i-am pus în pericol viața. Apoi m-a pocnit atât de tare, încât mi-a fracturat nasul. Tatăl meu a alertat familia și am sunat de urgență la 112, iar poliția și-a făcut apariția, cu promptitudine, la fața locului. Agresorul, în momentul când a văzut că s-a sunat la poliție a șters-o rapid, nu înainte de a intra în mașina mea și a-mi rupe maneta care pornește ștergătoarele de parbriz, după ce, ințial, încercase să-mi confiște cheile, aflate îin contact. ” Intervine soția sa, care-l însoțea pe acesta la IML: “Cred că agresorul s-a răzbunat pe soțul meu pentru că, în apropiere de Cluj nu l-a lăsat să-l depășească pe banda de urgență, după cum nu l-a lăsat nimeni din convoiul care venea spre oraș. Din fericire, după incident soțul meu a notat numărul de înmatriculare al autoturismului atacatorului și l-a oferit polițiștilor, care așteaptă doar plângerea penală, pe care o vom înainta imediat ce ridicăm certificatul medico-legal. ”

Purtătorul de cuvânt al I.P.J. Cluj , Simona Vîrci, a declarat pentru Cluj Manifest următoarele: “Astăzi, la sediul secției 5 de poliție s-a prezentat un bărbat din Cluj-Napoca pentru a formula o plângere penală împotriva unui conducător auto care l-ar fi agresat în urma unor șicane în trafic.”

Poliția municipiului Cluj-Napoca a început cercetarea cazului.

Latest articles

Related articles

1 COMENTARIU

  1. Arat ca el este de vine din moment ce nu l-a lasat sa l depaseasca. De ce mergea pe 2 benzi ? poate braileanul avea o uregenta( defecatie, urinal, foame, sete …) sau mergea la politie sa se predea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.