bugetari de lux

Emanuel Ungureanu: să se facă URGENT anchetă epidemiologică în primăria Cluj-Napoca

Marți dimineața, deputatul USR, Emanuel Ungureanu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care precizează că deține informații despre infectarea cu noul coronavirus a unui funcționar din Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

În urma efectuării testului pentru depistarea virusului, un angajat din Direcția Tehnică a Primăriei a fost declarat pozitiv.

Mesajul integral postat de Emanuel Ungureanu:

“ATENȚIE! Alertă de coronavirus la Primăria Cluj-Napoca!
Azi dimineață am primit informații că un angajat din Direcția Tehnică a primăriei Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus.
Transmit public DSP Cluj indemnul să facă URGENT ancheta epidemiologică în primăria Cluj-Napoca și să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viața funcționarilor din primărie și nici a cetățenilor care intră în contact cu aceștia.
Nu este loc de MUȘAMALIZARE!
Rog Prefectura Cluj să se mobilizeze și executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecție a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moților din Cluj-Napoca, dar și în alte spații administrative ale primăriei!
Angajații primăriei sunt speriați, pe bună dreptate, pentru că nimeni din conducerea primăriei nu are o reacție constructivă după acest caz de coronavirus confirmat!
RESPONSABILITATE!”
Sursa:facebook
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii