Elevii clujeni, cele mai bune rezultate din ultimii ani la Olimpiada de matematică

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Olimpicii clujeni au reușit la Olimpiada Națională de Matematică rezultatele de excepție, cele mai bune din ultimii ani.

Lotul de matematică al judeţului Cluj a obţinut Premiul I la clasa a X-a cu punctaj maxim, 4 Menţiuni, 1 Medalie de Aur, 4 Medalii de Argint şi 7 Medalii de Bronz.

Colegiul Emil Racoviță, cei mai mulți premianți

Colegiul Emil Racoviță a avut cei mai mulți reprezentanți pe lista premianților. Astfel, din totalul 16 medalii obținute de olimpicii clujeni, elevii Colegiului Emil Racoviță au obținut 13 medalii.

Pregătire în cadrul programului Hai la Olimpiadă!

Elevii clujeni au putut să se pregătească la orele de pregătire din cadrul Centrului de Excelenţă, organizate de Inspectoratul Școla Județean, dar și la orele de pregătire din cadrul programului Hai la Olimpiadă! derulat de e-Mag –BCR-UBB Cluj. Scopul programului este să ofere accesul la o pregatire superioară tuturor copiilor care au potențial și chemare pentru aceasta și, totodată, să îi motiveze și să-i pună în valoare pe profesorii care fac eforturi pentru a-i duce pe copii la nivelul maxim posibil de performanță. În acest moment aceste centr de pregătire sunt la București, Iași, Cluj, Ploiești și Timișoara, dar până în anul scolar 2017-2018 astfel de centre ar putea să funcționeze în fiecare județ. Programul oferă pregătire suplimentară pentru matematică, informatică și fizică, dar dacă modelul se va dovedi funcțional se dorește extinderea sa și pentru alte materii.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău