Acasă Social Elev navetist bătut pe tren, de două ori, de către aceiași tineri

Elev navetist bătut pe tren, de două ori, de către aceiași tineri

DSCN4779

Un minor din Bonțida care face naveta la Cluj-Napoca, unde e elev, a fost bătut crunt luni, în două rânduri de niște tineri, elevi și ei la un liceu din Cluj-Napoca. Prima bătaie a luat-o dimineață, pe trenul cu care călătorea spre Cluj-Napoca și a doua la amiază, pe cel care-l aducea înapoi spre casă.

Raul Bogdan, însoțit de mamă se afla marți dimineață pe coridoarele Institutului de Medicină Legală pentru a fi consultat de către doctori. Se plângea de dureri în zona capului, gâtului, mâinii și picioarelor, dovadă fiind fața acestuia, brăzdată de vînătăi. Explică tânărul în vârstă de 15 ani: „Totul a pornit de la o neînțelegere mai veche dintre noi de anul trecut, iscată de la o sticlă de suc, scăpată de un prieten, care i-a stropit pe acești elevi din localitatea învecinată, Răscruci. Ca din senin, după o discuție în contradictoriu avută ultima dată vinerea trecută cu aceștia, ieri dimineață m-a pocnit unul dintre ei, în timp ce trenul se afla în stația Răscruci. Iar la întoarcere același, la care s-au mai adăugat doi prieteni de-ai lui, m-a lovit din nou – asta după ce-mi promisese în prealabil că o voi încasa din nou după orele de curs .”

Intervine, indignată, mama acestuia: „Imediat după ce am văzut în ce hal e băiatul, ne-am întors la Cluj și ne-am prezentat la postul de Poliție TF din Gara Cluj, iar polițiștii ne-au trimis la Medicină Legală, de unde să scoatem certificat, altminteri ei nu pot începe cercetarea cazului. Mie, la această oră mi-a teamă să-l mai las pe băiat să ia trenul spre școală, ca să nu-l bată din nou golanii aceia. Din păcate nu pot angaja un body-guard ca să fiu sigur că ajunge teafăr acasă.”

După consult, tânărului i-a fost eliberat un certificat medico-legal în care i se recomandă îngrijire medicală pentru o perioadă de o săptămână. De asemenea, ca să fie evitate eventualele complicații, elevul a fost trimis la un laborator în vederea efectuării unei radiografii în zona capului.

Odată eliberat actul respectiv, mama și fiul s-au deplasat din nou, la postul de Poliție TF din Gara Cluj-Napoca, pentru a depune plângere penală împotriva agresorilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version