Elev navetist bătut pe tren, de două ori, de către aceiași tineri

DSCN4779

Un minor din Bonțida care face naveta la Cluj-Napoca, unde e elev, a fost bătut crunt luni, în două rânduri de niște tineri, elevi și ei la un liceu din Cluj-Napoca. Prima bătaie a luat-o dimineață, pe trenul cu care călătorea spre Cluj-Napoca și a doua la amiază, pe cel care-l aducea înapoi spre casă.

Raul Bogdan, însoțit de mamă se afla marți dimineață pe coridoarele Institutului de Medicină Legală pentru a fi consultat de către doctori. Se plângea de dureri în zona capului, gâtului, mâinii și picioarelor, dovadă fiind fața acestuia, brăzdată de vînătăi. Explică tânărul în vârstă de 15 ani: „Totul a pornit de la o neînțelegere mai veche dintre noi de anul trecut, iscată de la o sticlă de suc, scăpată de un prieten, care i-a stropit pe acești elevi din localitatea învecinată, Răscruci. Ca din senin, după o discuție în contradictoriu avută ultima dată vinerea trecută cu aceștia, ieri dimineață m-a pocnit unul dintre ei, în timp ce trenul se afla în stația Răscruci. Iar la întoarcere același, la care s-au mai adăugat doi prieteni de-ai lui, m-a lovit din nou – asta după ce-mi promisese în prealabil că o voi încasa din nou după orele de curs .”

Intervine, indignată, mama acestuia: „Imediat după ce am văzut în ce hal e băiatul, ne-am întors la Cluj și ne-am prezentat la postul de Poliție TF din Gara Cluj, iar polițiștii ne-au trimis la Medicină Legală, de unde să scoatem certificat, altminteri ei nu pot începe cercetarea cazului. Mie, la această oră mi-a teamă să-l mai las pe băiat să ia trenul spre școală, ca să nu-l bată din nou golanii aceia. Din păcate nu pot angaja un body-guard ca să fiu sigur că ajunge teafăr acasă.”

După consult, tânărului i-a fost eliberat un certificat medico-legal în care i se recomandă îngrijire medicală pentru o perioadă de o săptămână. De asemenea, ca să fie evitate eventualele complicații, elevul a fost trimis la un laborator în vederea efectuării unei radiografii în zona capului.

Odată eliberat actul respectiv, mama și fiul s-au deplasat din nou, la postul de Poliție TF din Gara Cluj-Napoca, pentru a depune plângere penală împotriva agresorilor.

DSCN4781

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.