Egal la debutul în noul sezon. Foto

Handbalistele de la Universitatea Cluj au terminat la egalitate prima etapă din campionat, scor 29-29, la pauză 14-11, cu formaţia HCM Roman.
Clujencele au condus cu 10-4, dar s-au văzut egalate 11-11, înainte cu 3 minute de finalul primei reprize , dar au intrat la cabine cu un avantaj de 3 goluri, care s-a dovedit insuficiente în repriza secundă. Deşi veteranele Senocico şi Chintoan şi Paraschiv au dus greul în faţa unui adversar mult mai experimentat, clujencele au făcut o partidă bună, ţinând cont ca au plecat cu şansa a doua în această partidă.
Clubul clujean nu are voie sa facă transferuri datorită litigilor care le are cu Mihaela Tivadar  şi Carla Vădineanu, care au părăsit echipa când aceasta a ajuns la greu şi au dat clubul în judecată pentru ceva datorii mai vechi, iar până la stingerea litigilor clujencele trebuie să joace cu multe jucătoare tinere.
Pentru “U” au marcat : Ani-Senocico 10 goluri (2 din 7m), Popa 6, Ivan 3 (1 din 7m), Chintoan 3, Paraschiv 3, Laslo 2, Vălean 1, Florea 1. 
HCM Roman: Băbeanu 6 goluri (3 din 7m), Toskovic 4, Druțu 4, Stoleru 4, Iuganu 3, Agrigoroaie 3, Horobeț 2, Crap 2 (1 din 7m), Mihalschi 1 (din 7m). Universitatea va juca joi la Rîmnicu Vîlcea în 4 septembrie etapa 2 , iar în etapa a 3 a va juca cu CSM Bucureşti pe teren propriu, luni, 8 septembrie.
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii