Educație pentru protejarea resurselor de apă

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa derulează acțiuni de conștientizare a importanței apei, în contextul celebrării Zilei Mondiale a Apei, care este sărbătorită anual în data de 22 martie.

În această perioadă au loc la Cluj-Napoca acțiuni educative, în cadrul cărora copiii invață cum să protejeze resursele de apă. Mâine, 13 martie 2019, de la ora 10.00, va avea loc la sediul instituției noastre (situat în Cluj-Napoca, strada Vânătorului nr.17) o astfel de activitate educativă, la care vor participa elevi de la Școala Gimnazială “Horea”.

Prin mesajul transmis în acest an de Organizația Națiunilor Unite (ONU), „Apă pentru toți. Nu lăsăm pe nimeni în urmă”, se pune accent pe abordarea crizei mondiale a apei.

Pentru Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa, Ziua Mondială a Apei nu reprezintă numai un eveniment anual, ci este un prilej de a reitera eforturile noastre concentrate în scopul asigurării resurselor de apă pentru toate folosințele, precum și pentru protejarea acestora.

Instituțional, toate demersurile pe care le facem în calitate de administratori ai resurselor de apă au ca destinatar final protejarea și securitatea populației, prin asigurarea resurselor de apă necesare traiului de zi cu zi în cadrul familiei și al comunităţii.

Ultimile articole

Articole populare