Echipa clujeană de rugby debutează în Cupa Regelui

Echipa de rugby masculin ”U” Prodvinalco primește sâmbătă, 17 septembrie, vizita formației CS Știința Baia Mare în cadrul primei etape a Cupei Regelui.  Această competiție a ajuns la ediția a doua și își propune să crească valoarea tehnico-tactică și să dea continuitate competițională jucătorilor care nu sunt angrenați în circuitul echipei naționale.

Spre deosebire de Cupa României și SuperLiga, Cupa Regelui are avantajul de a oferi șanse jucătorilor tineri de a evolua în aceste partide, deoarece este obligatorie prezența pe Anunțul Oficial al fiecărui meci a unui număr de minim trei sportivi U 23, născuți în anul 1993 sau mai mici.

Având în vedere diferențele valorice între primul esalon valoric și cel de-al doilea sau al treilea, la Cupa Regelui s-au înscris doar echipele participante în SuperLiga. Competitia va cuprinde, în prima fază, jocuri pentru calificarea în barajul pentru semifinale, urmând în luna noiembrie barajul de calificare în semifinale si semifinalele. La inceputul lunii decembrie vor avea loc finalele.

„Începem o nouă competiție, a treia ca organizare anul acesta, în care ne propunem să vedem jucătorii tineri și cei care nu au evoluat în SuperLigă pentru a le da și lor șansa unor meciuri de înalt nivel și a vedea dacă pot face față la cerințele SuperLigii”, a declat managerul echipei ”U” Prodvinalco, Bogdan Cantor.

Meciul dintre ”U” Prodvinalco și Știința Baia Mare este programat cu începere de la ora 16:00 în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, iar intrarea este liberă.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.