Acasă Social EXCLUSIV / Dramă în lumea medicală clujeană. Profesorul Andrei Cucuianu, de la...

EXCLUSIV / Dramă în lumea medicală clujeană. Profesorul Andrei Cucuianu, de la Clinica de Hematologie a Institutului Oncologic, s-a spânzurat în balconul locuinţei sale

Conf.dr Andrei Cucuianu, medic primar la Clinica de Hematologie de la Institutul Oncologic Prof. Dr. I. Chiricuţă din Cluj-Napoca, a fost găsit mort aseară în locuinţa sa de pe strada Govora, din cartierul Gruia.

Acesta s-a spânzurat pe terasa imobilului cu o bucata de nylon folosit pentru întins rufe. Trupul neînsufleţit al doctorului a fost dus în jurul orei 20 la IML Cluj.

Şeful IML Cluj, dr. Marius Vartic, a declarat în exclusivitate pentru Cluj Manifest că ”în cursul dimineţii va fi efectuată necropsia cadavrului, iar, în termen de 30 de zile, după prelevarea tuturor probelor pentru investigaţii complementare medico/legale, vor fi trase concluziile privind împrejurarile morţii profesorului.

Renumitul psihiatru clujean, Traian Neamţu, spune că gestul radical al profesorului Cucuianu a putut  surveni în urma unei depresii profunde.

Anrei Cucuianu s-a născut pe 20 februarie 1964. Din 1991 a lucrat în cadrul Disciplinei Hematologie a UMF Cluj, si al secţiei Hematologie a Institutului Oncologic Cluj. În 2009, acesta a edvenit şef de lucrări, iar ulterior a devenit conferenţiar. În 2011, Andrei Cucuianu şi-a susţinut teza de doctorat.

De-a lungul timpului, a publicat mai multe lucrări de specialitate, printre care amintim „Semnificatia clinică a modificărilor citogenetice şi moleculare în bolile mieloproliferative cronice şi leucemiile acute mieloide” şi „Crearea unor modele teoretice şi matematice relevante pentru patogeneza şi abordarea terapeutică a leucemiilor acute. Medicul clujean a fost, de asemenea, membru al colectivului de redactie al revistelor “Documenta Haematologica” şi „Biology and Therapy of Cancer Cel”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version