Doi tineri agresaţi în propria locuinţă de un vecin furios. La scenă a asistat, îngrozită şi o fetiţă de 4 ani.

DSCN4792
Joi seară, într-un bloc de garsoniere de pe Calea Baciului, un bărbat a intrat cu forţa în locuinţa unei tinere femei, cu gând să-şi recupereze o datorie mai veche de la fratele acesteia, aflat în vizită la ea în acel moment. La scenă mai au asistat, îngroziţi, doi prieteni şi  fetiţa femeii în vârstă de patru ani şi jumătate.
Intrusul, un vecin la care fratele gazdei stătuse în chirie, timp de trei ani, faţă de care tânărul avea o datorie, mai veche, de trei sute de lei. Declară indignată Gal Dinia, posesoarea locuinţei: “Alexandru Moldovan a venit să-şi recupereze restanţa de la fratele meu şi ne-a agresat pe amândoi, lovindu-ne puternic în zona feţei şi a corpului. Tot încerca să-l tragă afară pe frate-meu din casă, ca să-l pocnească mai pe îndelete, în timp ce fetiţa mea urmărea, şocată, întreaga scenă. Fratele n-a mai vrut să-i dea restul de bani pe care i-i datora pentru că, în cei trei ani de şedere la fosta lui gazdă, aceasta îl suprataxase tot timpul, de la curent, până la gaz. Din această încăierare am ieşit eu mai şifonată, pentru că am sărit să-l apăr.”
Femeia spune că în seara cu pricina a chemat poliţia – însă la apariţia acesteia, intrusul s-a făcut nevăzut. Contactat de către reporterul ClujManifest, Alexandru Moldovan a declarat că nu ştie despre ce incident este vorba şi că nici vorbă să fi fost prezent, ieri seară, în locul mai sus pomenit.
Imediat după incident, Gal Dinia a depus plângere la Poliţie împotriva vecinului său, pentru agresiune şi violare de domiciliu, iar de la IML i s-au recomandat două zile de îngrijire. Însă, pentru că minora a suferit un adevărat şoc la vederea scenelor de luptă, femeia s-a prezentat astăzi şi la Protecţia copilului, unde a făcut plângere împotriva agresorului, cerând în acelaşi timp şi consiliere psihologică pentru fetiţă.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.