Doi români, răniți în atentatul de la Barcelona

Potrivit ultimelor informații obținute de către Ambasada României la Madrid și Consulatul General al României la Barcelona, printre persoanele rănite în urma atentatului terorist de joi, de la Barcelona, a fost identificate două victime cu cetățenie română printre persoanele rănite în urma atentatului terorist din Barcelona.

Cetățenii români în cauză au fost spitaliza”i, iar potrivit informațiilor disponibile în prezent, starea lor este stabila. Reprezentanții consulatului urmează să se deplaseze la spital, unde sunt internați ambii cetățeni români răniți.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește ca cetățenii români afectați pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Barcelona: +34 934 181 535; +34 934 344 223, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinatate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenta al oficiului consular din Barcelona +34 661 547 853, respectiv al misiunii diplomatice din Madrid +34 649 656 032.

Vă reamintim, joi seara la Barcelona o dubă a intrat într-un grup de oameni aflați într-una dintre cele mai circulate zone din Barcelona. Bilanțul atacului revendicat de gruparea teroristă ISIS este 13 morți și peste 50 de răniți.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii