Acasă Social Doi preoți din Câmpia Turzii vor să facă bani pe spatele enoriașilor

Doi preoți din Câmpia Turzii vor să facă bani pe spatele enoriașilor

Primăria Câmpia Turzii a avut inițiativa de a discuta public întocmirea bugetului de venituri și cheltuieli, prin dezbaterea publică din 5 februarie 2015, însă este jenant faptul că preoții, în loc să se ocupe cu lucruri sfinte, fac lobby și se implică în jocuri politice, doar pentru un simplu motiv: SĂ FACĂ BANI DE PE MORȚI.

La dezbaterea publică preotul Vasile Rusu, alături de ginerele său preotul Alin Mazăre, care a participat ca să-și susțină socrul împreună cu câțiva enoriași, a transformat dezbaterea într-un circ ieftin prin care acuză administrația că nu îi construiește o capelă la cimitirul pe care îl administrează.

Ba mai mult Rusu , l-a acuzat public pe fratele său de credință, preotul Simion Felvinți că el nu este de acord să se facă o capelă , fiindcă doar Felvinți are una ridicată ilegal, la blocuri și face bani buni de pe urma ei! O atitudine demnă de un slujitor al dreptei credințe.

Câteva personae prezente în sala de dezbateri povesteau că preoții Rusu și Mazăre au fost întărâtați de președintele PNL Câmpia Turzii, Lojigan Dorin, cu o seară înainte, pentru a compromite dezbaterea publică.

Este cunoscut  faptul că popa Rusu se vrea un fel de lider al preoților din Câmpia Turzii și îi mai convoacă din când în când la casa parohială, la un păhăruț, pentru a le da povețe și anumite directive, prin care acesta să-și facă jocurile…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version