Doi hoți au furat 12 lănțișoare de aur dintr-un magazin

Polițiștii clujeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, doi tineri, bănuiți de comiterea unui furt cu un prejudiciu de circa 60.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 30 și 27 de ani, din Dezmir și Tăuți, județul Cluj, bănuiți de comiterea unui furt de lănțișoare.

Valoarea prejudiciului cauzat a fost estimată la 60.000 de lei.

Pentru soluționarea cauzei a fost constituită o echipă complexă de polițiști la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca. Au fost efectuate multiple activități pentru obținerea datelor care să conducă la stabilirea identității și depistarea celor care au comis furtul.

Conform probatoriului administrat, la data de 8 noiembrie a.c., în intervalul orar 16:40-17:10, cei doi ar fi sustras 12 lănțișoare din aur de diferite gramaje: Furtul a avut loc într-un magazin amplasat într-un complex comercial, din Gheorgheni. Cei doi hoți au profitat de neatenția vânzătorului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Latest articles

Related articles