Doi cai, loviţi la Cojocna azi dimineaţă de “trenul foamei” Iaşi-Timişoara, în timp ce făceau sex între şine. Circulaţia nu a fost întreruptă.

780359

Tevatură mare astăzi la Cojocna: viceprimar, poliţist, medici veterinari, pompieri de la ISU, angajaţi de la Protan, public timp de multe ore, în jurul liniei ferate din comună. Motivul freamătului aproape fără precedent din zonă a fost furnizat de doi cai care făcuseră în mod neîngrădit sex, taman între liniile căii ferate, fiind surprinşi la ora 1.30, de către acceleratul Iaşi-Timişoara, supranumit „trenul foamei”. Mecanicul trenului n-a simţit nimic în urma izbiturii, astfel că nu a alertat autoriţile, însă trupurile cailor, împreunate, au fost văzute de către o navetistă care se îndrepta spre gară, la ora 4.30 dimineaţă. Aceasta a fost şi cea care sunat la numărul de urgenţă 112, anunţând evenimentul. Dificultatea cazului a constat însă în faptul că unul din cei doi cai murise pe loc în urma izbiturii, iar celălalt agoniza, astfel că a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU, patru la număr şi a viceprimarului comunei, Terek Francisc pentru a-i trage în şanţ pe cei doi „amorezi”, cu ajutorul unor chingi. Apoi a venit rândul medicilor veterinari, sosiţi în trombă de la Cluj, ca să-l eutanasieze pe nefericitul patruped aflat în comă.

Toată brambureala iscată de cei doi cai s-a încheiat abia la ora 13.30, după nouă ore de muncă susţinută a tuturor celor implicaţi, când trupurile animalelor au fost transportate la intreprinderea Protan Dej, cu o maşină special destinată acestui scop.

Contactate de către reporterul ClujManifest, autorităţile din Cojocna au negat – din pudoare – că ar fi avut loc acuplarea, însă martorii oculari ne-au confirmat afirmaţiile.

Sursa foto: peteava.ro

Latest articles

Related articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.