Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat pe cinci străzi din Cluj-Napoca

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale vineri, 8 martie, începând cu ora 9.00, pe următoarele străzi din municipiul Cluj-Napoca: Nichita Stănescu, Panait Istrati, G.V. Bibescu, Vasile Stoica şi Aurel Gurghianu.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Ultimile articole

Articole populare