Dican îndeamnă la calm după victoria CFR-ului: „Încă nu am realizat nimic!”

CFR Cluj a reuşit un succes important în etapa a 10-a din Liga 1, reuşind să învingă Dinamo în Ştefan cel Mare cu 2-0. Antrenorul clujenilor, Francisc Dican rămâne cu picioarele pe pământ după acest meci. Pentru “feroviari” urmează meciul cu Astra, în campionat, iar antrenorul Dican le transmite jucătorilor să rămână echilibraţi.

„Am pregătit foarte bine acest joc. Băieții au interpretat foarte bine ceea ce am pregătit la antrenamente, să și înscriem. Ne-a ușurat munca puțin, după ce Dinamo a rămas în inferioritate numerică, dar asta nu diminuează cu nimic meritele jucătorilor mei.

A fost mult mai ușor în momentul în care ai doi jucători în plus, pe urmă al treilea. E o victorie foarte foarte mare pentru echipa pe care o antrenez, de aceea vreau să felicit jucătorii. Dar nu am realizat nimic, au trecut doar 10 etape, suntem la început de drum. Trebuie să rămânem echilibrați, cu picioarele pe pământ și să continuăm să muncim cum am făcut-o până acum.

Ca să vorbim de titlu, trebuie mai întâi să ne calificăm în play-off, pe urmă putem să vorbim despre alte lucruri. O victorie importantă, trebuie să ne ținem cu picioarele pe pământ și să rămânem echilibrați. Ne așteaptă un meci dificil cu Astra, o echipă bună a campionatului nostru, cu jucători valoroși”, a spus Dican.

CFR Cluj e în acest moment pe locul 7 cu 12 puncte. Echipa lui Dican a pornit cu -6 puncte sezonul, după o decizie FRF. Dacă îşi vor recupera la TAS cele 6 puncte, „feroviarii” urcă pînă pe locul 3.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii