Cursă aeriană între Cluj-Napoca și Birmingham

Wizz Air a început ieri operarea unei noi rute ce va conecta orașele Cluj-Napoca și Birmingham din Marea Britanie. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 104 RON*, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Birmingham, cel de-al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie, se reînnoiește la scară largă – clădirile victoriene și restaurantele, de exemplu, iar noua bibliotecă, precum și mall-urile își așteaptă turiștii.

Canalele pitorești ale orașului, muzeele unice și gastronomia gourmet, iată alte motive  pentru a descoperi și clasicul Birmingham. Popularitatea acestei rute este subliniată de cererea mare – primul zbor WIZZ spre Cluj-Napoca a părăsit Birmingham, cu peste 160 de pasageri la bord.

CEA MAI NOUĂ RUTĂ DIN CLUJ

 

Destinație Zile de operare Data de începere Tarife de la*
 

Birmingham

 

miercuri, duminică 16 decembrie 104 RON

 

Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air, a declarat: “Suntem încântați să sărbătorim această nouă rută interesantă de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu către cel de-al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie. Cea mai nouă rută face acum legătura între Cluj-Napoca și Birmingham. Un oraș în continuă schimbare din West Midlands, în Anglia. Este o destinație perfectă pentru o vacanță de weekend sau chiar pentru o excursie mai lungă. Oferă o cultură vibrantă, cu un centru civic readus la viață. Suntem încrezători că pasagerii noștri români se vor bucura de vizitarea acestui oraș spectaculos. Cluj-Napoca va avea și mai multă expunere internațională cu turiștii care vizitează regiunea.

Citește și:

Două porți de îmbarcare noi pentru zborurile internaționale la Aeroportul din Cluj (VIDEO)

Latest articles

Related articles