Cupa Transilvania-Concurs de slalom uriaș pentru tineri

Asociatia Transilvania în colaborare cu Palatul Copiilor Cluj și Şcoala Gimnazială “Octavian Goga” Cluj Napoca organizează ediția cu numărul cinci a competiției Cupa Transilvania.

Copiii și tinerii sunt invitați să se înscrie la concurs, întrecerea constând într-o probă de slalom uriaș respectându-se particularităţile de vârstă şi abilitățile tehnice ale participanților.

Sccopul acestui eveniment este încurajarea practicării schiului alpin la copii precum și promovarea unui mod de viaţă sănătos prin practicarea activităţilor sportive în aer liber dar și atragerea unui număr cât mai mare de participanți și spectatori ai acestei discipline sportive.

Concurenţii se pot înscrie online pe http://cupa-transilvania.ro/inscrieri/ sau la faţa locului, la secretariatul concursului în limita locurilor rămase disponibile după încheierea înscrierilor online. Numarul maxim al concurenţilor va fi de 150. Până acum s-au înscris deja 50 de participanți.

După înscriere este necesară validarea ce va putea fi făcută prin prezenţa concurentului la secretariatul concursului, unde acesta va primi numărul de concurs și vesta de participare.

La validare concurentul trebuie să prezinte o copie a certificatului de naștere și fișa/acord de participare completat și semnat de către părinte.

Înscrierea este liberă, fără taxe de participare !

Statutul competiţiei este OPEN. Se pot înscrie copiii fete şi băieţi, legitimați la cluburi sportive de profil sau nelegitimaţi născuţi până în anul 2003 inclusiv, împărţiţi în patru grupe de vârstă, iar în cadrul fiecărei grupe de vârstă vor fi două subgrupe: fete (F) și băieţi (B) astfel:

  1. Fete / Băieţi până la 7 ani –  născuţi în 2011 și mai târziu
  2. Fete / Băieţi 8-9 ani –  născuţi în 2010 și 2009
  3. Fete /Băieţi 10 -12 ani – născuţi în 2008, 2007, 2006
  4. Fete / Băieţi 13 -15 ani ­- născuţi în 2005, 2004, 2003

Concursul va avea loc pe Pârtia Buscat, statiunea Muntele Băișorii, Sambata 24 februarie 2018.

  1. Programul competitiei:
  • Ora 7 – 9 montarea traseului
  • Ora 9-10.30 înscrieri – validarea concurentilor – distribuirea numerelor de concurs
  • Ora 10.30- 10.45 – recunoașterea traseului de concurs
  • Ora 11.00 START primul concurent
  • FESTIVIATEA DE PREMIERE va avea loc în zona Sosire la aproximativ o ora de la ultimul start.

Festivitatea de premiere va avea loc la aproximativ o oră de la ultimul start. Se acordă diplome pentru toţi participanţii, iar pentru locurile I, II si III din fiecare grupă fete și băieţi, se acordă diplome, cupe, medalii și premii de la sponsorii competitiei. Pot exista și alte premii surpriză.

Competiția beneficiază și de o tombolă la care pot participa toti schiorii participanti la Cupa TRANSILVANIA.

Se va acorda 1 premiu constand intr-un voucher de cumparaturi in valoare de 500 lei, acordat de TOYOTA si 4 premii constand fiecare intr-un voucher in valoare de 50 lei, acordate de DECATHLON. Voucherele sunt valabile pana la finalul anului 2018 in magazinul DECATHLON, Centrul Comercial VIVO Cluj.

 

Latest articles

Related articles