Cupa Ligii / CFR vrea primul trofeu după trei ani: “Tratăm cu toată seriozitatea competiția”

Ardelenii antrenaţi de Francisc Dican sunt în foame de trofee, ultimul cucerit fiind campionatul din sezonul 2011-2012. În insolvenţă şi cu interdicţia de a juca în cupele europene, CFR-iştii visează să câştige Cupa Ligii. Faţă de sezonul trecut, când echipa clujeană a folosit 6 jucători sub 20 de ani, în primul “11” şi a fost eliminată din primul tur, tot de CSMS Iaşi, Francisc Dican se gândeşte să folosească prima garnitură. Niciunul dintre titularii de bază nu au fost lăsaţi acasă, pentru competiţia unde câştigătoarea va primi 400.000 de euro, în acest sezon.

“Este un trofeu în joc şi vom trata cu toată seriozitatea competiţia. Pentru a ne gândi la câştigarea trofeului trebuie să trecem, în primul rând, de meciul de mâine”, a spus antrenorul Francisc Dican.

Clujenii nu au amintiri plăcute de la Iaşi, nici din acest sezon, când au pierdut, 1-2, în campionat, după ce portarul Mincă a fost eliminate din minutul 20. “Acum va fi un meci diferit. Este un meci eliminatoriu şi trebuie să fim foarte atenţi”, a spus antrenorul CFR-ului.

Miercuri, 9 septembrie 2015

Ora 16.30 Concordia Chiajna – FC Botoşani

Ora 19.00 Poli Timişoara – Petrolul Ploieşti

Ora 21.45 CSMS Iaşi – CFR Cluj

Joi, 10 septembrie 2015

Ora 16.30 FC Voluntari – Astra Giurgiu

Ora 19.00 FC Viitorul – CS U Craiova

Ora 21.45 Pandurii Tg. Jiu – Dinamo

sursa: Prosport

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii