crosul divelor

Sport, feminitate și caritate la Crosul Divelor

Luna martie aduce Crosul Divelor by Betfair, ediția a șasea, un eveniment exclusiv feminin dedicat doamnelor, care vor să câștige sănătate și să îi ajute pe tinerii cu insuficiență renală cronică.

Runners Club anunță a 6-a ediție a evenimentului caritabil „Crosul Divelor by Betfair”: o competiție de alergare dedicată exclusiv femeilor, organizată în folosul tinerilor cu insuficiență renală cronică aflați în grija Asociației pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”.

Citește și: Cel mai mare cros pentru Epilepsie ia startul în România

Tradiția spune că participarea la Crosul Divelor se face în costum specific, cu peruci colorate, tutu-uri și alte accesorii, purtate peste echipamentul de concurs. Evenimentul va include două competiții, o cursă de 2 km și una de 6 km, pe trasee amenajate pe aleile Parcului Central din Cluj-Napoca, taxa de înscriere fiind în ambele cazuri de 50 de lei. O contribuție de 20% din fiecare taxă va fi direcționată de organizatorul Runners Club către Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”.

De 12 ani, acest ONG clujean are grijă de copii și tineri ce suferă de insuficiență renală cronică tratată prin hemodializă, dializă peritoneală și transplant renal. „Acești oameni au nevoie de tratament continuu pe tot parcursul vieții, fie în așteptarea unui transplant, fie după realizarea acestuia. Participând la Crosul Divelor, ne veți ajuta să le oferim medicamentele și aparatura de care ei au nevoie”, spune Emanuel Ungureanu fondatorul asociației „Delia Grădinaru”.

Crosul Divelor by Betfair are loc sâmbătă, 16 martie 2019, de la ora 10:00. Până acum, 714  persoane s-au înscris deja, iar înregistrările pentru competiție se mai pot face până în 8 martie inclusiv, online, pe site-ul Runners Club.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de Facebook a competiției: https://bit.ly/2TccMPG

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare