Copacul cu haine ajunge la Viișoara

The Sisterhood și Beard Brothers i-au provocat pe clujeni la curățenia de primăvară din dulapuri și din cămară, în cadrul acțiunii naționale Copacul cu haine.

”Scoate de la naftalină toate hainele și pantofii nefolositori sau pune într-o pungă câteva alimente neperisabile, jucării, rechizite și hai cu ele la noi. Tot ce ne aduceți, va ajunge la familiile din satul Viișoara, județul Cluj. “Ai grija de binele din tine”, a fost mesajul organizatorilor.

Copacul cu haine în Parcul Central

Săptămâna trecută timp de spte 8 ore fetele de la The Sisterhood i-au așteptat pe clujeni în Parcul Central. Aceștia au renunțat în număr mare la hainele si pantofii pe care nu ii folosesc. sau hai cu un pachet de rechizite sau alimente neperisabile.

”Marturisim ca nu ne asteptam ca voi sa fiti atat de receptivi la actiunea ‘Copacul de Haine. Va multumim! Oamenii sunt inca frumosi! Sambata, 8 aprilie, toate lucrurile si alimentele primite de la voi, #oameniifrumosi, au ajuns la familiile din satul Viisoara, judetul Cluj”, au transmis inițiatorii campaniei.

Hainele și alimentele au ajuns la familiile nevoiașe din Viișoara

Toate donațiile au mers către familiile din satul Viisoara. Astfel, s-au adunat 23,5 tone de haine și 1,5 tone de alimente.

”Copacul cu haine- 2 weekend-uri pline ochi de voie buna, oameni frumosi, munca si multa determinare. Alaturi de voi am reusit sa ducem in Viisoara 23. 5 tone de haine si 1.5 tone de alimente. Pentru ca sambata trecuta voi ati fost cu noi in parc, sambata aceasta noi am fost in Viisoara. Multumim inca o data tuturor clujenilor care au fost alaturi de noi in 1 aprilie. Multumim Primariei Viisoara pentru ajutorul pe care ni l-au oferit azi. Lucrurile primite de la voi au ajuns la destinatie”, au transmis fetele de la The Sistrhood.

Copacul cu haine este o acțiune socială inițiată de Cristina Hurdubaia ce se desfășoară la nivel național.

”Vrem doar să vă spunem că în lumea asta chiar există oameni nevoiași. E drept, suntem o țară care mai are multe de învățat, dar totul trebuie să aibă un început, altfel e imposibil. Noi credem că ușor-ușor, aceste sechele ale comunismului – de a nu ști să spunem stop când trebuie – vor dispărea la un moment dat. Altfel, dacă nu facem nimic nici unul, o să așteptăm noi mult și bine să se schimbe ceva. Schimbarea chiar începe cu noi”, este mesajul transmis de Cristina Hurdubaia.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii