Continuă amicalele

Handbalistele Universității Cluj au plecat  la Sânnicolau Mare pentru a participa la Gala handbalului masculin și feminin “Millennium Trophy”- aniversarea a 15 ani de la înființarea echipei de handbal feminin Unirea, a 20 de ani de la înființarea echipei de handbal masculin Aranca Venray și a 25 de ani de la prezența în prima ligă a echipei de handbal masculin Comerțul Sânnicolau Mare.

În cadrul turneului, elevele antrenate de Ioan Ani-Senocico vor întâlni azi, de la ora 19:30 formația Békéscsabai Előre NKSE, după care sâmbătă vor juca cu unguroaicele la ele acasă. “Nu punem accentul pe scor în aceste partide de verificare, ci doar vrem să vedem ce trebuie schimbat în relațiile de joc pentru a fi în formă maximă la debutul campionatului”, a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al “U” Jolidon.

Clujeanca Cristina Laslo, căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României (sub 18 ani), a fost declarată cel mai bun jucător al turneului. „În şedinţa din august voi propune Consiliului Local acordarea Diplomei şi medaliei PRO URBIS şi a unui premiu în valoare de 2000 de lei handbalistei Cristina Laslo, pentru contribuţia deosebită pe care a avut-o la acest turneu mondial şi pentru că a reprezentat sportul clujean la cel mai înalt nivel”, a precizat primarul Emil Boc.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii