Consultații gratuite, în aer liber, acordate de ALOPEDI

Medicii care asigură serviciul de call – center ALOPEDI – 0364 917 au fost prezenți, în perioada 7 – 9 iulie 2017, la clădirea Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu” pentru a oferi consultații gratuite precum și pentru a răspunde tuturor întrebărilor și curiozităților părinților interesați de sănătatea copiilor.

Astfel, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, un medic care activează în cadrul serviciului de call – center pentru urgențe pediatrice – ALOPEDI a furnizat informațiile solicitate celor aproximativ 80 de părinți prezenți alături de copiii lor, zilnic, la standul special amenajat. Principalele curiozități ale părinților au fost cele referitoare la activitățile, modul de funcționare și abordare în cadrul ALOPEDI, tipurile de medicamente care se pot administra copiilor în funcție de simptomatologia prezentată și modalitatea de realizare a evaluării fără a vedea pacientul față în față. Totodată, alte întrebări adresate specialistului au fost cele aferente cuantumului de taxare a apelului 0364 917 dar și intervalul de timp în care acest serviciu poate fi apelat, părinții fiind asigurați de disponibilitatea 24/7 a call-center-ului dedicat urgențelor pediatrice.

„Este o inițiativă mai mult decât binevenită și utilă întrucât îi apropie pe cei care în mod obișnuit nu se întâlnesc direct, specialiștii din cadrul ALOPEDI și părinții interesați de sănătatea copiilor lor. Asta, cu atât mai mult cu cât întâlnirea are loc într-un mediu neconvențional, îmbinând utilul cu plăcutul unei plimbări în aer liber” a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Prin intermediul manifestării derulate sub egida „3 zile de sănătate” și organizată de Organizația Tinerilor Medici s-au oferit consultații zilnice pentru aproximativ 500 de pacienți. Numărul total al investigațiilor efectuate în toate cele trei zile a atins cifra de 4.000, acest lucru datorându-se faptului că au existat cazuri în care o persoană a beneficiat de mai multe consultații.

Reamintim în acest context faptul că ALOPEDI 0364 917, serviciul de sfat medical telefonic al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca este asigurat în mod gratuit, 24/7, de către medici rezidenți, specialiști sau primari în specialitatea pediatrie sau medicină de urgență.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii