Conferință “U” Alexandrion. Nawaf Salameh: noi răspundem de azi încolo

“Salut prezența domnului președinte Nawaf Salameh și mă bucur că a venit alaturi de cel mai puternic club din Transilvania și alături de handbalul feminin. Sper că fetele să se ridice la prestigiul societății Alexandrion și sper că societatea va prețui aceasta echipa de handbal feminin. Le felicit pe fete pentru devotamentul și rezultatele lor.” (Ovidiu Vasu).

“Mă bucur că ma aflu în inima Transilvaniei și în Cluj. Este un proiect pentru care sunt mândru și mă bucur că pot să fac parte din istoria acestui club cât se poate. Cu această ocazie aș mulțimi celor patru domni care m-au convins să fac acest pas: primarului Emil Boc, domnului Vasile Dâncu, consilierului Radu Constanțea și domnul inginer Lucian Chiorean.
Fundația Alexandrion se implică de acum încolo, pentru trecut nu răspunde. Cei care au gestionat echipa am înțeles că vor rezolva problema în zilele următoare. Noi răspundem de azi încolo.
Este o sumă suficientă pentru performanță. Cel mai important este să ne uităm spre viitor și trecutul să fie rezolvat cât mai repede. Investesc din anul 2000. E o decizie personală de a fi alături de sportul românesc.” (Nawaf Salameh)

“E un moment unic și mă bucur foarte tare pentru faptul că grupul Alexandrion a decis să intre ca și partener serios în această ecuație. Noi suntem de 11 ani. Domnule primar vă mulțumesc ca ați avut partea dumneavoastră în această ecuație. Nu în ultimul rând mulțumesc fanilor care sper să rămână alături de această echipă și să fie la fel de unici ca întotdeauna. E singura sală unde se cântă 60 de minute.” (Olga Stanciu)

“Vreau să urez bun venit grupului Alexandrion, la Univeristatea Cluj, în Transilvania și vă asigur că vă veți simți ca acasă și dumneavoastră ați făcut un gest extraordinar pentru ce înseamnă comunitatea clujeană și Universitatea Cluj. Vă felicit și vă mulțumesc în numele comunității clujene pentru că ceea ce ați promis ați făcut. Vreau să vă asigur de sprijinul autorității locale, a consiliului local. Sperăm să facem aici un centru de excelență al handbalului feminin. Aveți admirația noastră pentru că ceea ce ați promis ați făcut. Sunt foarte mulți care sunt cu “U” Cluj, sunt tari din vorbe, dar când este să pună mâna, sunt foarte puțini. N-ați lăsat-o doar în cuvinte, ci ați concretizat-o.” (Emil Boc)

“Sâmbata începe un campionat destul de greu. Ne-au plecat multe jucătoare, nu a mai venit nimeni, dar cu grupul pe care am reușit să-l formăm sperăm într-o clasare cât mai bună.” (Ioan Ani Senocico)

“Am trecut prin momente foarte grele. S-au pierdut jucătoare foarte importante. Încercăm să ne revenim și sperăm să facem față la tot ce urmează. În momentul de față vreau să mulțumesc tuturor celor implicați: grupului, primăriei că s-au implicat în acest proiect și au făcut ca această echipă să nu dispară” (Mihaela Ani Senocico).

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii