Condiţii excelente pentru meciul cu Danemarca pe Cluj Arena!

Una din marile probleme ale fotbalului nostru era starea gazonului. De data aceasta, gazonul de pe Cluj Arena se prezintă în condiţii excelente.

Cu două săptămâni şi jumătate înainte de meciul reprezentativelor de fotbal ale României şi Danemarcei, gazonul de pe Cluj Arena se prezintă în condiţii excelente. Cu toate acestea, reprezentanţii Direcţiei de administrare şi exploatare a Stadionului “Cluj Arena“ din cadrul Consiliului Judeţean Cluj continuă seria operaţiunilor necesare astfel încât la ora începerii partidei din calificările pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018 terenul să se prezinte în cele mai bune condiţii şi să permită punerea în valoare a calităţilor tehnice ale jucătorilor.

În acest context, beneficiind şi de condiţiile meteo extrem de favorabile din ultima perioadă, gazonul se reface într-un mod cât mai natural după sezonul rece, fără a se apela la lucrări de regenerare forţată a ierbii prin supraînsămânţări şi fertilizări rapide precum şi fără a se recurge la sistemul de încălzire a terenului.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!
Condiţii ideale de joc

 „Îi asigur pe această cale pe toţi iubitorii fotbalului, pe cei care vor fi în tribune în ziua meciului şi, mai ales, pe jucătorii şi oficialii celor două echipe reprezentative, că vor găsi pe Cluj Arena condiţii ideale de joc. Stadionul emblemă al Clujului şi al întregii Transilvanii este deja pregătit pentru un regal fotbalistic iar eforturile noastre menite să asigure un gazon de cea mai bună calitate vor continua cu aceeaşi intensitate” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

În prezent se realizează fertilizarea uzuală a gazonului, urmând ca până în ziua meciului să mai fie derulate încă două astfel de operaţiuni. Totodată, pentru a preîntâmpina efectul temperaturilor mai scăzute din timpul nopţii, gazonul este acoperit cu o folie care are rolul de a-l izola termic şi de a îl proteja. De asemenea, tot în vederea oferirii unor condiţii optime de joc, în perioada imediat următoare va fi schimbat gazonul afectat din faţa porţilor, respectiv cel din zona careului mic al portarului.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii