Cluj-Napoca găzduiește concursul național de majorete

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Asociatia de Majorete din Romania in colaborare cu Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, Transilvania Leaders Cluj-Napoca si CS UMF Cluj-Napoca, va organiza in data de 12 mai 2019, a XII-a editie a Concursului-Campionat National de Majorete si Cheerleading, eveniment ce se va desfasura in Cluj-Napoca la Sala Sporturilor Horia Demian.

Aceasta editie va cuprinde un numar mare de participanti din aproximativ 10 judete, 16 de orase, 57 de echipe, 80 de momente artistice. Echipele vor concura la cele 4 sectiuni deja cunoscute: Majorete Traditionale cu Pom-poni, Cheerleading, Majorete Show Dance si Performance Cheer.

Primele 3 echipe clasate la sectiunea Majorete Traditionale cu Pom-poni si Show Dance la fiecare categorie de varsta (cadete, junioare si senioare) se vor califica la CAMPIONATUL EUROPEAN DE MAJORETE din Agen (Franta) din luna august.

Primele 2 echipe clasate la sectiunile Cheerleading si Performance Cheer la categoriile de varsta Junioare si Senioare, diviziile Allgirl si Coed se vor califica la CAMPIONATUL EUROPEAN DE CHEERLEADING din Saint-Petersburg (Rusia) din luna iunie.

Dans, spectacol, culori si pom-poni vor domina Sala Sporturilor in aceasta zi.

Ultimile articole

Articole populare