Acasă Social Concurență în creștere la UBB pentru programele de master

Concurență în creștere la UBB pentru programele de master

absolventi inscriere Universitatea Babes-Bolyai

Peste 4.200 de candidați şi-au depus dosarele de înscriere pentru programele de master oferite de Universitatea Babeș-Bolyai.

Numărul candidaților este cu peste 500 mai mare decât cel înregistrat la finalul perioadei de înscriere din anul 2017.

Cele mai căutate specializări de master sunt cele ale Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, unde au fost depuse aproape 1.000 de dosare, urmate de cele ale Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei – peste 600 de dosare, ale Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – 389 de dosare, respectiv ale Facultății de Matematică și Informatică, unde au fost depuse 344 de dosare.

Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziția absolvenţilor de facultate care vor să-și continue studiile un număr de 3.282 de locuri bugetate la nivel master, candidații având posibilitatea de a alege între cele 222 de programe de master (învățământ cu frecvență sau frecvență redusă).

Perioada de admitere este cuprinsă între 11 și 29 iulie 2018, calendarul admiterii, taxele şi toate informaţiile necesare candidaţilor fiind disponibile la adresa: http://admitere.ubbcluj.ro.

Exit mobile version