Piata Muzeului

Concert Moonlight Breakfast în Piața Muzeului

Clujenii sunt așteptați în Piața Muzeului, pe una dintre cele mai frumoase pietonale, strada Georges Clemenceau, la Jazz in the Street.

Evenimentul are loc în fața barului Vorbe din Piața Muzeului care se deschide oficial cu această ocazie.

Concerte în Piața Muzeului

Concertele de pe Clemenceau vor fi susținute de Moonlight Breakfast, Natif, Andrei Petru și Diana, solista trupei Infusion, împreună cu Iulian Matei. Accesul e liber.

Reprezentații Jazz in the Street vor mai avea loc  în 29 septembrie în Piața Muzeului și in 6 octombrie în Piața Unirii. În 14 octombrie zeci de artiști din țară și străinătate vor anima Clujul în stradă la cel mai mare eveniment Jazz in the Street al toamnei.

Apel pentru artiștii care vor să facă parte din Jazz in the Street

Organizatorii Jazz in the Street fac apel la artiști din toate domeniile de activitate să se alăture proiectului. Pentru ultima ediție Street 2018, cea din 14 octombrie, sunt așteptați să se înscrie artiști plastici, vizuali, dansatori și performeri, animatori, muzicieni, dar și reprezentanți ai altor domenii artistice. Înscrierile se fac online până în 1 octombrie pe .

Prima ediție Jazz in the Street a avut loc în 23 aprilie 2016 și a reprezentat un real succes. De atunci, echipa Fapte a mai organizat câteva zeci de astfel de evenimente de o zi, două zile sau de doar câteva ore, iar anul trecut proiectul s-a desfășurat timp de câteva săptămâni, pe tot parcursul verii și al toamnei, iar peste 17.000 de persoane au participat la reprezentațiile în stradă.

Detalii găsiți pe www.jazzinthestreet.ro.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare