Compania ALIS GRUP ține călătorii în picioare

ALIS GRUP (firmă de transport persoane) pune mare accent pe număratul banilor. De aceea, autocarele lor sunt arhipline, depășind cu mult limita de locuri disponibile.

Călătorii sunt nemulțumiți de serviciile oferite deoarece autobuzele care circulă pe ruta Cluj – Câmpia Turzii și invers sunt atât de pline încât nu mai este loc nici să respiri. Astfel, nu se simt confortabil nici pasagerii care stau pe scaune (fiind strâmtorați), nici cei care stau în picioare până ajung la destinație.

Pe lângă incomoditate atragem atenția unui lucru mult mai grav si anume faptul că există riscul ca respectivul autobuz supraîncărcat să pună o frână bruscă, iar călătorii să se lovească de vehicul sau chiar între ei.

WP_20131013_007

Se pare că aceste ilegalități se petrec în mod continuu, mai ales duminică seara când merg studenții la Cluj și respectiv vineri după-masă când se întorc acasă. Aceiași ilegalitate este comisă și luni dimineață pentru cei care fac naveta la serviciu. Mașinile puse la dispoziție de Alis pentru ruta Turda – Cluj și invers sunt mult mai multe decât cele pentru ruta Câmpia Turzii – Cluj și invers. Cu toate acestea șoferii opresc prin Turda și încarcă autocarul cu oameni, fără nicio grijă.

ALIS face bani și oamenii stau grămadă. Ce fac autoritățile?

WP_20131013_009

WP_20131013_006

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii