Cod galben de ninsori și viscol. Recomandări pentru șoferi

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Având în vedere emiterea unui cod galben de ninsori importante cantitativ, depunere de strat consistent de zăpadă şi viscol în zona montană, valabil în intervalul 11 februarie, ora 22:00 – 13 februarie, ora 02:00, CNAIR face apel la particpanţii la trafic să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile Poliţiei Rutiere şi ale reprezentanţilor CNAIR care intervin acolo unde este cazul.

Astfel, se recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Direcţiile Regionale ale CNAIR sunt pregătite să intervină acolo unde se impune cu utilajele necesare pentru a asigura circulaţia în condiţii de siguranţă. Menţionăm de asemenea, că stocurile cu material antiderapant sunt complete pentru a interveni prompt unde este nevoie.

Imagini de la intervenţiile Regionalelor CNAIR puteţi vedea pe pagina de facebook a companiei:

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/ 264.33.33; 021/ 9360, 0800.800.301.

Ultimile articole

Articole populare