Clujul își premiază campionii!

Primăria municipiului Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj vă invită vineri, 15 iunie 2018, începând cu ora 10.30, la Casino Centru de Cultură Urbană Cluj, Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, pentru a lua parte la ceremonia de premiere a echipelor de fotbal din Cluj-Napoca ce au obținut rezultate remarcabile în sezonul competițional 2017-2018.

Primăria municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj premiază echipele clujene de fotbal care au obținut performanțe notabile, aducând acasă mai multe trofee. Prin urmare, Cluj-Napoca, Oraș European al Sportului 2018 are 3 echipe de fotbal care au câștigat eșalonul din care au făcut parte:

  • Echipa de fotbal FC Universitatea Cluj a reușit a doua promovare, în tot atâția ani, în urma câștigării, fără drept de apel, a celei de-a 5-a serii din liga a III-a.
  • Echipa de fotbal feminin a clubului Olimpia Cluj-Napoca, ce a obținut al 8-lea titlu consecutiv de campioană a României. Odată cu acest triumf, Olimpia Cluj-Napoca scrie istorie în fotbalul românesc, nicio echipă feminină sau masculină neavând un astfel de palmares, câștigarea a 8 titluri consecutive.
  • Echipa de fotbal CFR 1907 Cluj a obținut un nou titlu de campioană, cel de-al 4-lea la cel mai înalt nivel competițional din istoria clubului, urmând ca în sezonul 2018-2019 să se lupte pentru un loc în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi din Europa, UEFA Champions League.

Program ceremonie de premiere:

10.30 –  FC Universitatea Cluj

11.30 – Olimpia Cluj-Napoca

    1. FC CFR 1907 Cluj

Deoarece aria de competență a Consiliului Județean Cluj acoperă întreg județul, forul administrativ județean va premia și echipa turdeană de handbal masculin, Asociația Handbal Club POTAISSA Turda – câștigătoare, în premieră, a Trofeului „EHF Challenge Cup”, ceremonia fiind programată la ora 13.00, în același loc.        

Latest articles

Related articles