Clujul, invadat de insecte în ultimele zile

O mulțime de insecte au împânzit tot orașul în ultima perioadă, spre nemulțumirea clujenilor. Aceștia au făcut sesizări către primărie, astfel că se face o nouă acțiune de dezinsecție.

În municipiul Cluj-Napoca, sunt extreme de multi tantari, copiii au foarte multe intepaturi. se pot lua masuri, va rog?

Am observat ca anul acesta nu s-a făcut dezinsectia cartierelor. Este plin de insecte, țânțari și mai ales furnici zburătoare. Nu poți ieși cu copilul la plimbare de teama sa nu-l înțepe. Se va face ceva in privința aceasta?

În zona Iulius Mall este “invazie” de furnici zburatoare sau ceva insecte asemanatoare. Am observat prezenta acestora in numar foarte mare din pacarea Iulius Mall pana in zona Interservisan.

Acțiune de dezinsecție

Primăria Cluj-Napoca va efectua, în perioada 5-31 iulie 2018, o nouă acţiune de dezinsecţie pe domeniul public și privat. Aceasta se va desfăşura între orele 21.00 – 06.00.

Din punct de vedere al eficienţei aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a unor potenţiale focare de infecţie, actiunile de dezinsecţie trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice la nivelul localităţii, pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, motiv pentru care se recomandă tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca să efectueze tratamente de dezinsecţie în subsoluri, casa scării de la blocuri, depozite de anvelope uzate etc în această perioadă.

Latest articles

Related articles