clujul cu flori

Clujul cu flori a înfrumusețat orașul (FOTO)

64 de proiecte florale au fost înscrise la cea de-a doua ediție a concursului Clujul cu flori competiție organizată de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului.

Au fost oferite premii pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasă curte, cea mai frumoasă fațadă și cea mai frumoasă fereastră.

  • Cel mai frumos balcon: Liliana Popa – proiectul ’’Colțul de vacanță’’
  • Cea mai frumoasă curte: Rodica Fromm – proiectul ’’Az én csodakertem/ Grădina mea de vis’’
  • Cea mai frumoasă fațadă: Kun Ileana Ana – proiectul ’’Un buchet de farmec’’
  • Cea mai frumoasă fereastră: Erzsébet Fehér – proiectul ’’Virágos erkély / Balcon cu flori

Au fost atribuite, de asemenea, și două premii speciale. Premiul Fermei Steluța, care constă într-un voucher în valoare de 200 RON, a fost câștigat de Csilla Antal cu proiectul ’’Csodálatos virágaim / Florile mele minunate’’. Premiul Asociației pentru Înfrumusețarea Clujului a mers către Monica Rebreanu cu proiectul Grilaj cu flori.

’’Ne-am bucurat să vedem un interes crescut al locuitorilor Clujului pentru inițiativa noastră. Anul acesta numărul proiectelor înscrise în concurs s-a dublat. Nivelul lor estetic a înregistrat de asemenea o creștere semnificativă. Acest fapt ne dă speranțe pentru viitor. Indiferent dacă cineva a fost premiat sau nu, toți participanții merită respect și mulțumiri pentru faptul că au înțeles că numai și numai împreună putem face acest oraș mai frumos și mai plăcut ochiului. Sper că la anul vom fi și mai mulți’’, a declarat Dezső Szenkovics.

Premiile vor fi decernate oficial în data de 15 octombrie, în cadrul unei gale speciale. Concursul Clujul cu flori s-a desfășura în intervalul 15 mai – 26 august,  perioadă în care toți clujenii și-au putut înscrie propriile proiecte florale pe site-ul www.orasulfrumos.ro.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare