recuperare medicala

Investiții în beneficiul clujenilor care au nevoie de recuperare medicală

Laboratorul de recuperare medicală, medicină fizică și balneologie al Spitalului de Boli Infecțioase a fost modernizat. Făcând parte din structura Ambulatoriului Integrat al Spitalului, Laboratorul de recuperare funcționează pe strada Moților din municipiul Cluj-Napoca, la numărul 19.

Rolul acestor investiții este de a asigura tuturor celor care apelează la serviciile laboratorului de recuperare medicală cele mai bune tratamente, realizate în condiții optime, astfel încât gradul de reușită al procedurilor să fie cât mai ridicat. Alături de revitalizarea spațiilor în care se desfășoară ședințele de tratament, vom continua să acordăm o atenție specială dotării laboratorului cu cele mai performante echipamente și aparaturi“, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Investiția propriu-zisă, de aproximativ 500.000 de lei, a constat în înlocuirea pardoselilor, înlocuirea tâmplăriei interioare cu tâmplărie din aluminiu plină cu pal laminat și schimbarea corpurilor de iluminat. De asemenea, obiectele sanitare au fost înlocuite cu unele care îndeplinesc cerințele fundamentale de igienă și sănătate, elementele de compartimentare au fost înlocuite cu elemente din pal înrămate în profil P.V.C și s-au executat lucrări de finisaj interior la nivelul tavanelor, al pereților și al soclului.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare