CFR Cluj a câștigat titlul de campioană a României

După șase ani de așteptare, CFR Cluj a reușit să câștige din nou titlul de campioană a României.

Clujenii și-au adjudecat al patrulea titlul din istorie după victoria cu Viitorul Constanța, fosta deținătoare a titlului. Djokovic a adus victoria echipei sale, victorie necesară pentru câștigarea campionatului.

Suporterii clujeni au luat cu asalt stadionul din Gruia pentru a se bucura de reușita echipei, iar Clujul se pregătește din nou de meciuri din Championa League.

”Trăiesc mai intens această bucurie după o pauză mai lungă. Îi mulțumesc lui Dan Petrescu pentru că ne-a adus bucuria de a fi campioni, băieților care au luptat tot campionatul, publicului extraordinar care a fost alături de noi si investitorului care a alocat bani ca să fim noi campioni. Ultimele 10 minute le-am trâit intens, cu emoții, am simțit că o să câștigăm, important era sa dăm gol. Este o seară superbă, șampania este pregătită, nu am organizat o festivitate, am așteptat să câștigăm. Am fost mai buni, am condus tot campionatul, am avut patru partide mai slabe, dar în rest am fost la cârma campionatului și am meritat să câștigăm. Urmează o vacanță, sperăm să nu plece Dan Petrescu pentru că e cel mai bun antrenor cu care am lucrat în ultimii ani”, a declarat președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan”.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare