Zeci de familii sărace din Munții Apuseni au primit alimente de la voluntarii CERT-Transilvania

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Membrii Asociatiei CERT-Transilvania, au organizat cea de-a X-a editie a Actiunii Umanitare de Pasti.

”Impreuna cu cei 120 de voluntari am plans alaturi de batranii impovarati de singuratate si suferinte si am ascultat povestile de viata ale familiilor greu incercate, reusind sa aducem putina lumina in casele celor oropsiti, sa le alinam putin durerile si singuratatea si sa asezam un suras pe chipurile copiilor”, transmit voluntarii.

La bordul celor 62 de masini 4X4, special echipate, voluntarii au patruns in inima Apusenilor, spre cele mai izolate catune precum Balta, Dodesti, Dolesti, Matesti, Padurea, Paltinei, Rasca, Muntele Rece, Bogdanesti, Dobrusu, Joseni, Suseni, Maguri, Ghermanesti, Iujdei, Otelesti, Vidreni, Maguri Racatau, Marisel, pentru a onora obligatia asumata voluntar fata de cei aflati in nevoie.

Peste 2.000 kg de alimente au fost distribuite sub forma a 130 de pachete consistente, ajungand la cei care au mai multa nevoie: familii nevoiase si batrani singuri pe care nu-i mai viziteaza nimeni. Nici cei mici nu au fost uitati. Pentru ei, am pregatit in cosul Iepurasului CERT, 100 de pachete cu rechizite, dulciuri, fructe si jucarii. Alimentele de stricta necesitate (faina alba, malai, zahar, orez, fasole, paste, fructe, ulei, conserve, paine si cozonac), dulciurile, hainutele, rechizitele si jucariile pentru copii au fost adunate in camara CERT cu sprijinul donatorilor inimosi si al sponsorilor care au crezut in misiunea noastra.

Asociatia CERT-Transilvania multumeste membrilor si voluntarilor CERT, donatorilor, sponsorilor si partenerilor traditionali pentru ca impreuna, am reusit sa ducem fiecare pachet catre beneficiarul sau!

Actiunea umanitara desfasurata  in acest final de saptamana face parte din amplul proiect “CERT-Transilvania – Pentru semeni “ , care a debutat in anul 2009 si prin care demonstram ca Ardealul are suflet!

Ultimile articole

Articole populare