Munții Apuseni, incluși de CNN în top 17 cele mai frumoase destinații turistice din Europa

Jurnaliștii postului american de televiziune CNN laudă Munții Apuseni într-un articol în care au realizat un top al celor mai frumoase destinații turistice din Europa.

Printre atracțiile turistice remarcate de jurnaliștii americani se numără și două obiective extrem de îndrăgite de clujeni. De o frumusețe aparte, aceste destinații turistice sunt încă insuficient cunoscute de turiștii străini: Cascada Vălul Miresei de la Răchițele și Lacul Tarnița.

,,Parte din Carpaţii Occidentali din Transilvania, Apusenii sunt ideali pentru vacanţe de vară, cu temperaturi răcoroase şi trasee neaglomerate, cu pajişti antice, păduri virgine şi piscuri calcaroase”, scrie CNN.

Printre cele mai frumoase destinaţii turistice din Europa, CNN a mai inclus peninsula Dingle (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Efes,(Turcia), Pompei,(Italia), Bruges (Belgia), Ephesus (Turcia), Plovdiv (Bulgaria), Avignon (Franţa), Atena (Grecia), Salzburg (Austria), HenneStrand (Danemarca), Dusseldorf (Germania), Groningen (Olanda), Parcul National Cairngorms (Scoţia), Munţii Picos de Europa (Spania), Insulele Lofoten din Norvegia.

Latest articles

Related articles