cluj bike

S-a atins numărul maxim de carduri pentru Bike Sharing

Unii clujeni sunt nemulțumiți de faptul că nu mai pot să obțină carduri pentru a folosi programul de Bike Sharing. Primarul a anunțat că a fost atins numărul maxim de utilizatori, 15.000. Următoarele carduri vor fi eliberate doar când se va realiza extinderea proiectului.

”Avem proiectul City Bike 2 de extindere a stațiilor de biciclete. Astăzi pentru cele 500 de biciclete sunt 15.000 de abonamente permise. Nu am informatii că sistemul de bike sharing nu este folosit, astfel încât să ne recomande emiterea unui număr suplimentar de carduri”,a  declarat Boc.

Nemulțumirea apare din faptul că mulți dintre cei care au card nu îl folosesc, astfel că acesta ar trebui anulat pentru a permite altcuiva să beneficieze de acest proiect.

”Sincer, degeaba sunt biciclete în Cluj dacă nu emiteti carduri și nu rezolvați problema de atâta timp.. Astăzi la primărie mi s-a spus ca nu se mai emit carduri de anul trecut”.

”Spuneți-mi și mie unde pot face amărâtul acela de card fiindcă cei de la primărie îmi dau aceeași replica de luni întregi: “nu avem carduri”. E inacceptabil faptul ca se indeamnă persoanele sa nu mai folosească automobilele și totuși, tot ei împiedica accesul la ClujBike”.

”Sincer, degeaba sunt biciclete în Cluj dacă nu emiteti carduri și nu rezolvați problema de atâta timp. Astăzi la primărie mi s-a spus ca nu se mai emit carduri de anul trecut”.

”Mi-am facut un cont pe Cluj Bike si am solicitat un card. Mi-a aparut un mesaj in care mi se spunea sa merg la orice ghiseu sa ridic acest card. La ghiseu aflu ca “nu mai sunt”…. Se poate face ceva in acest sens, mai ales ca biciclete sunt in statii….cate vrei?”.

Citește și:

Emil Boc le recomandă clujenilor să meargă pe jos

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare