VIDEO / Cantonament în Cipru pentru CFR Cluj. Juan Carlos Real Luiz, noul spaniol din lotul feroviarilor

CFR Cluj continuă stagiul de pregătire dinaintea reluării campionatului cu un cantonament in Cipru. Feroviarii au plecat marti, 19 ianuarie spre București de unde urmează să decoleze spre insula Afroditei. Ceferiștii vor sta în Cipru până în 3 februarie și vor disputa 4 meciuri amicale.

Unul din adversari este Kuban Krasnodar, una din cele mai cunoscute echipe din Rusia. Echipa antrenată în trecut de Dan Petrescu este acum în declin, aflându-se pe penultimul loc în campionat. CFR Cluj va juca împotriva lui Kuban în 27 ianuarie.

Primul meci de pregătire este programat în 24 ianuarie, în compania ecupantei locului 2 din Liga Naționala a Rusiei, FC Tom Tomsk, urmând ca pe 30 ianuarie să dispute cel de-al treilea meci, împotriva echipei ruse FC Ural Oblast, iar pe 2 februarie feroviarii vor disputa ultimul meci în Cipru, în compania echipei FK Atlantas, din prima ligă a Lituaniei.

Alături de lotul CFR-ului a făcut deplasarea și Juan Carlos Real Luiz, primul transfer al formației clujene din această iarnă. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani este un produs al celor de la Deportivo la Coruna și s-a arătat încântat venirea sa în România.

”Cred că a fost cea mai bună opțiune pentru mine. Am venit la un club care a făcut istorie în România. De peste tot pe unde am întrebat, am auzit numai lucruri bune, atât de club cât și de oraș. Cred că am făcut o alegere bună.Sunt prieten cu Culio, cel care a jucat aici câțiva ani. Am vorbit cu el dar și cu Christian, pe care îl știam. Cum toată lumea mi-a zis numai de bine, am fost încântat”, a declarat spaniolul înaintea plecării în Cipru.

Juan Carlos a mai declarat că își dorește să aibă un parcurs bun la CFR și speră că va reuși să îndeplinească obiectivele clubului alături de coechipierii săi.

SCM

video: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii