Campania Atenție la Motocicliști!

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Peste 300 de motocicliști sunt așteptați să participe la cea de a VII-a ediție a Campaniei de prevenire a incidentelor rutiere intitulată sugestiv Atenție la Motocicliști. Prin intermediul acestui eveniment, comunitatea conducătorilor de motociclete transmite un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, totodată, urmărește responsabilizarea tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, bicicliști, pietoni.

Scopul acestor evenimente îl reprezintă în special reducerea incidentelor pe șosele prin acțiuni de conștientizare și de implicare a tuturor participanților la trafic. Printre aceste activități se numără:

  1. Defilarea motocicliștilor pe arterele principale ale municipiului Cluj-Napoca, fiind asigurată respectarea tuturor normelor legale în vigoare, dar și bunul simț;
  2. Împărțirea autocolantelor personalizate participanților la trafic, care conțin mesajele: „Atenție la motocicliști; Și noi existăm în trafic” și „Asigură-te de două ori”;
  • Cursuri teoretice și practice de prim-ajutor, moderate de profesioniști în domeniu.

Desfășurătorul, programul, regulamentul oficial, concursuri, petreceri și orice alte detalii se regăsesc în cadrul paginii oficiale a evenimentului: https://www.facebook.com/events/145246496411271/.

Ultimile articole

Articole populare