Camouflage e cel mai nou si cel mai indragit turneu al Larei Fabian

“Je t’aime” e una dintre cele mai frumoase declaratii din toate timpurile. O declaratie pe care Lara Fabian o face tuturor fanilor sai.

“Sunt si eu un fel de cameleon, ma reprezinta foarte mult aceasta piesa, de fapt tot acest turneu. Sa lucrez la acest album a fost amuzant, adevarat, onest, simplu si foarte pozitiv ca energie, a fost un lucru extraordinar de facut”, spune Lara.

Cel mai mult dintre piesele de pe album ii place chiar Camouflage, pentru ca e o melodie profunda. “E clar piesa mea preferata. pentru ca – vorbeste despre introspectie, sinceritate, imi place tot, muzica, orchestratia, aranjamentul, semnificatie adanca a versurilor”

Motivatia Larei  atat pe scena, cat si in viata reala e IUBIREA, iubirea pentru public, pentru fetita si sotul ei. “Motivatia mea e iubirea pe care o am pentru publicul meu, si iubirea pe care publicul meu o are pentru mine. Incerc sa iau totul cu multa simplitate, fiecare zi. Am un barbat grozav, care are grija foarte mare de fetita noastra, si care e cel mai bun lucru din viata mea, cel mai bun sprijin pe care mi l-as putea imagina vreodata”.

Iubirea ei e cu adevarat impartasita de public, care, la fiecare concert al Larei, canta inaintea ei cea mai frumoasa declaratie de dragoste a tuturor timpurilor, JE T’AIME. “E probabil unul dintre cele mai urmarite cantece ale mele de pe Youtube, pentru ca, cred, declanseaza in oameni acea senzatie de unitate, de apartenenta unul la altul”

A mai fost in Romania de trei ori pana acum si spune ca de fiecare data s-a simtit minunat, coplesita de caldura, bunatatea, intelegerea cu care a fost intampinata. ”A fost cu adevarat uimitor!”, spune Lara Fabian.

Lara Fabian revine, dupa doi ani, la Cluj-Napoca, pe 29 martie, in cadrul turneului international de promovarea a noului sau album, Camouflage.

Biletele nu sunt puse in vanzare si la Sala Polivalenta, ci numai pe eventim.ro si in reteaua Eventim din Cluj: librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Germanos, Carrefour Voiaj, benzinariile OMV, in toate Orange shops, Vodafone stores si in reprezentantele Vodafone.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare