Bilete meci F.C. Brașov

Cu patru puncte acumulate în trei etape scurse din Liga I, echipa noastră întâlneşte luni, de la ora 18:30, pe FC Braşov.

Biletele pentru meciul de pe Cluj Arena se vor pune în vânzare joi, 14 august, de la ora 12:00, la casele de la stadion (vis-a-vis de hotel Sport), iar preţurile sunt cele cu care v-am obişnuit deja:

Peluza I – 10 lei

Tribuna a II-a: 20 de lei

Tribuna I: 30 de lei

Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei

Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei

Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Tichetele se vor vinde zilnic, în intervalul orar 12:00 – 20:00, cu excepţia zilei de luni, când programul va începe la ora 10:00.

Începând cu acest sezon, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie.

Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Nu uitaţi de abonamentele valabile pentru întreg sezonul. Preţul şi facilităţile oferite de posesorii de carduri sezoniere le găsiţi AICI, însă acestea NU SE VOR EMITE în ziua jocului cu FC Braşov.

Partida dintre “U” şi FC Braşov se joacă luni, 18 august, de la ora 18:30, pe stadionul Cluj Arena, şi contează pentru etapa a IV-a a Ligii I. Ne vedem în tribune!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii